Претражи овај блог

среда, 03. јул 2013.

Sve adrese Radionice 23...

Pošto je ovaj blog najmlađi u našim objavama, danas ćemo vas malo podsetiti gde sve možete da nas pratite i šta možete videti. Takođe biće i reči o stvarima u najavi koje vas mogu zanimati...

Svakako jedna od najpopularnijih mreža današnjice jeste FACEBOOK. Većina korisnika intarneta ima registrovan profil. Na FB nas možete pozvati za prijatelja pod imenom Radionica Dvadesetri i lakovati našu stranicu Radionica 23. Na taj način ćete videti sve novosti i nove proizvode, naravno postaviti pitanje ili naručiti majicu, dečiji bodi, kapicu... Odmah pored FB jeste i sve popularnija družtvena mreža TWITTER, malo drugačijeg koncepta. Na Twitter-u se nalazimo pod istim nazivom Radionica Dvadesetri. Ovde u kratkim crtama pratite novosti i promene vezane za naš rad. 


Definitivno nama najinteresantniji jeste PINTEREST! Ovde možete videti šta smo do sada radili i pravili na tabli  (board) Radionica 23, ali i sve ideje drugih blogera koje nas oduševljavaju i koje ćemo upravo putem ovog bloga približiti i vama...

I na kraju sajt na kome možete poručivati sve majice koje imamo u ponudi ili ako imate ideju ili želite sami da kreirate. NS POP Design vam nudi da izaberete majice za vas i za vaše klince, nestandardni dizajn i ponuda koju ćemo još proširiti. Definitivno najinteresantnije je to što možemo uraditi i unikatnu majicu koju vi smislite. 

Pratite nas jer uskoro kreću i nagradne igre, novi proizvodi i radionice gde ćete i samo moći da naučite korisne i kreativne stvari.

Нема коментара:

Постави коментар